maanantai 11. helmikuuta 2013

11022013~kiirekiire

Heii!! Nyt on kovasti ollut kiirettä mulla, joten postaukset jäänyt vähiin! Saiman jalka voi huonosti, joten huomenna olisi soitto sitten klinikalle ja röntgeniin pitäis varata aika. Eli etujalat kuvataa, toivottavasti ei mitään vakavaa. Mutta ontuminen ei ole loppunut vaikka pahin kasvuvaihe on jo reippaasti ohi. Painoa on tullut kuukaudessa vähä alle 2kiloa. Ja korkeutta ihan mukavasti. Barffaus jatkunut normaaliin tapaan! Vieläkin yhtä herkullista Saiman mielestä ja hauskaa hommaa mullekkin!
Saima on välillä vähän pahan teossa jos tylsää sattuu eikä kukaan vahdi. Ja päätti järsiä tämän talon emännän silmälasit oikeen huolella, sinne meni puolikas tonni noin vaan.. Ei voinu mittään!! Ei olis uskonu että Saima saa ne pöydältä..

Pihapiirin Saima on omaksunu jo hyvin ja tietää minne saa mennä ja pysyy pihassa! Ja yks päivä se löysi linnun jota se on piilotellu tuonne pihapiiriin, mutta enää ei sitä oo.. En tiedä minne se meni! 
Tuossa ekassa kuvassa se taitaa sitä lintua jyrsiä. Hyi että.. Kynnetkin tuli tänään leikattua. Tassukarvat pitäis taas siistiä, ne alkaa jo näyttää aika karuilta pikkuhiljaa!



~Ottis~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

KIITOS kommentista!