sunnuntai 23. joulukuuta 2012

23122012~Yksi yö jouluun!

Jouluaatto on yhen yön päästä! Saima voi ihan normaalisti. Pikkuihottumaa masussa, jota menemmekin näyttämään El:lle samalla kun on rokotus. Ostin sen kunnossa pysymiseen muutama juttua. Mm. Nutri+gen Collagen -tahnaa, ihan suun kautta annettavaa, joka pitää ihon kunnossa. Ja sitten estecsin voidetta, joka hoitaa ihoa. Ja oon myös suihkuttanu Anytimen hoitosuihketta päivittäin.
Tämä Nutri+gen Collagen -tahna on hyvää ihon hoitoa varten. Varsinkin tässä Saiman tapauksessa, koska tämä on suun kautta annettavaa ja Saima tykkää tästä tosi paljon! Ja paikallisesti laitettava esim.voide, pyyhkiintyy heti pois jos se leikkii ja mönkii maassa. Joten sen saa aina laittaa illalla ennen kun se menee nukkumaan.Saima on ollut aika kiltisti joulun alla, joten saa nähä tuoko pukki tytölle lahjoja. Muutamaa juttua on toivottu.
Tää Estecsin voide vaikuttaa tosi hyvältä ja vaikka on vasta pari päivää laitettu niin tuntuu olevan jo iho paljon parempi!
Masussa on kaksi kohtaa jossa on iho vähän rikki, niin oon aina puhdistanu tällä ja sen jälkeen vasta rasvannut.
Tämä on niin ihanaa suihkutettavaa ainetta. Turkista tulee niin mahtavan tuntunen ja tuoksunen. Eikä ärsytä ihoa.

Yks päivä tässä isälle hermoilin, kun se ruokkii vaikka aamulla Saiman ja sitten kun minä herään, niin en tiedä onko se saanut ruokaa vai ei, koska isä ei kirjota Saiman "rapsa-kansioon". Sanoin sille, että pitää kirjottaa aina sinne ettei se saa liian usein sitten ruokaa, kun ei oo kiva pentuna jo olla lihavassa kunnossa! :D
Tänä aamuna sitten heräsin ja menin ruokkimaan Saimaa, aattelin vilkasta kansioon, niin isä oli kirjottanut sinne: (AIKA HAUSKA!) :D



Saiman ja Siirin hauska leikki on tämännäköistä. Saima on muuten huippu, kun se jo noutaa niin hyvin ja tuo aina sitten ties minkä esineen mulle ja päästää irti käskystä. Vähän aikaa sitten se vielä juntturoi siitä esineen luovuttamisesti, mutta nyt on se asia opittuna.

Tämmöstä tänään! Ja voi että odotan huomista ja sitä mitä tämä vauva saa lahjaksi. Toivomuksia on ollut, mm. yhet tietyt rukan valjaat ja valkoinen nahkahihna. Se nahkahihna oli kyllä hullun kallis kun kävin kattomassa että saapas nähdä, myös ne valjaat oli. Muitakin pikkutoiveita on ollut. Jännittää Saiman lahjat enemmän, kun omat!

Joulutunnelmia kaikille!

~Ottiilia~



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

KIITOS kommentista!