sunnuntai 18. marraskuuta 2012

17112012-Selma ja Isla kylässä! (+18112012)

Lauantai ~ 17.11.2012

Isla ja Selma oli meillä kylässä Saiman luona. Olipas niillä hauskaa!  
Siinä Saima odottelee vieraita. Se oli varmaan väsynyt vielä siitä edellisillankin vierailusta Selman luona..
Voi kuinka se on sulonen! Mikäs sielä pöydän alla torkahdellessa! Ei ainakaan kukaan tunge häirittemää!
Saima on niin hiano penikka, kun se ei pihasta lähde mihinkään! Ja jos se yksin jää, niin ei lähe ovimattoa kauemmaksi! :)
Sitten Isla saapui, mentiin tyttöjen kanssa pellolle juoksentelemaan. Ja kävi vähän hevosaitauksessakin ilman lupaa! Onneksi Börrö ei ehtinyt antaa niille kyyttiä, kun liisa meni ja otti Börrön kiinni. :D

Kyllä oli kovaa taistelua. Saima oli hyvinki kömpelö tämän pikkuisen terhakan Islan rinnalla!
Islalla on myös blogi : isla-koira.blogspot.com, se on sekarotuinen 9kk vanha narttu! Emä on tiibetinspanieli ja isä on schipperken ja perhoskoiran risteytys.. Aika hauskan näköinen likka siitä on kasvanut!
Sitte saapui Selmakin! Ja alkoi siskoksillakin valtava rähinä! On ne kyllä niin hauska leikkipari!
Voi noita hampaita! Kyllä niillä on kiva roikkua vuoronperään toistensa korvissa ja poskissa!
Illalla sitä oltiin taas NIIIIIIIIIIIN väsyneitä! Kello ei ollu paljo mitään, ku Saima alko nukkumaan..
Käytiin Matun kanssa kaupassa siinä päivällä hakemassa sen koiralle Selmalle ruokaa ja luita! Ostin Saimalle sitten koiran suklaita.. Kaiken näköstä sitä tulee osteltua.

                            Sunnuntai~18.11.2012

Tänään on ollut semmonenkin häslinkipäivä, porukkaa on ollut paljon ja niin edespäin. Kuviakaan en ole tänään ottanut Saimasta yhtään, kun akku loppu, enkä oo jaksanu/ehtiny ladata akkua. Kävästiin keskisellä ja jotain kivaa sieltä taas tarttu käteen Saimalle!
Ostin sille vitamiininappeja. Tuo pussi tais olla suklaapussin lisäksi semmonen missä ei lukenut että "aikuisille koirille." Tuntuu, että pennuille on niin vähän mitään purtavaa, kaikissa lukee että aikuisille. Mutta eipä pennut mitään ylimäärästä oikeastaan tarvikkaan, kun saa sen ruoan säännöllisesti.

Ostin myös karvalle tommosen suihkutettava hoitoaineen. Testasinkin jo, niin ihan mukavan tuntusen karvan siitä sai. Ja ostin myös pentushamppoota, kun välillä tuntuu olevan niin likaset tassut ja maha ettei ihan vedellä vaan saa puhtaaksi!

Saiman kynnet tuli myös tänään leikattua! :)


~Terveisin Ottis~

2 kommenttia:

KIITOS kommentista!