perjantai 16. marraskuuta 2012

16112012~Madotusta, hevostelua ja purtavaa!

Nonniin! Tänään hain Saimalle matolääkkeen ja sen se ottikin ihan hyvin, ei tarvinnnu ruokaan sekotella. Tietysti se pahaa oli, mutta hyvä, että meni!


Se kokoajan pihalla kantaa jotakin suussansa. Oksia, lehtiä tai leluja.. Ja sitten se vaanii niitä ja haukkuu niille!
On se vaan jo iso tyttö! Ja kokoajan vaan entistä enemmän on oma  ittensä! Ja enää ei kattele jokaista sisälle astuvaa että "no kukas sä nyt sitten oot?". Se on jo tottunu siihen että kokoajan tulee uusia ihmisiä, eikä oo yhtään pidättyväinen. Häntä heiluen avoimesti joka  tulija luo! :)





"TÄÄLTÄ MÄ TUUN JA SYÖN SUN KAMERAN KU SE SALAMA ON NII ÄRSYTTÄVÄ!"


Saima tuli mun mukaan viemään hevosille heinää. Se ei meinannu tulla tallinmarkille. Kohta se tuli etsimään sieltä ettimään mua. Kottikärryt oli pelottavat ja hevosia ei kovin lähelle mentykkään. Illalla tallissa ne ei oo niin pelottavia kun tuola tarhassa. :)


Hevosen kakkakin ihan maistuu! Se on kuulemma hyvää mahalle, antaa mennä vaan! Hah.
namnam!
Ei Saima paljon tuon lähemmäksi niitä uskalla mennä, kun ne tarhassa on. Tallissa kyllä käy turpia nuuskimassa. Mutta hyvä ettei oo sinne tarhaan änkemässäkään, pian saa kaviosta. Ja se sähköiskukin on jo aika ikävä. Mutta sen ku saa, niin ei varmaan enää tarhaan astele sen jälkeen!
Saima kasvaa kovaa kyytiä, 8 kiloa se paino kuusi päivää sitten. Jos  huomenna laittais puntarille, niin sais vähä kuvaa paljon tommonen  nallukka kasvaa viikossa! :)

Kävin tänään ostamassa Saimalle vähä purtavaa, kun tuntuu että se kokoajan kantaa jotain tavaroita ja silppuaa sanomalehdetkin ihan pieniksi! :)
Denttarit on hyviä hampaille, Almalla oli näitä aina ja se tykkäs kovasti, niin ostin nyt näitä pentuiän  denttareita. Saas nähä mitä Saima tykkää!
 Ostin noita hau-haun puruluita, koska nekin on hampaille hyviä. Ne ei kyllä ole pennulle tarkoitettuja, mutta kyllähän se Saima siitä kasvaa!
Tuolta annoin sille heti toisen! Kyllähän se tykkäs. Toivottavasti riittää edes hetkeksi purtavaa!
Vaihdettiin Saimalle penturuoka erimerkkiin, mitä oli kasvattajalla, niin se ei sitä oikeen meinaa syödä ja sitten kokoajan keittiössä pyörii kerjäämässä jotain! Niin ostin tuota pedigreen liharuokaa, saa laittaa sitä vähän sekaan. Äsken tuossa annoin sille sitä yhdistelmää, niin maistu jo paremmalle!:)

Punnitsin Saiman : 9kg! Kilo tullut kuudessa päivässä!

VOI OLISPA JO ILTA! Tänäään on tulossa niin hauska ilta, siitä kerron seuraavassa postauksessa.

Terveisin Ottis

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

KIITOS kommentista!