sunnuntai 18. marraskuuta 2012

17122012~yllätys!

Eilen se yksi vapaa pentu sieltä saapui serkkulaamme! Se oli aika yllätys sieläkin kokoperheelle, niin kuin meilläkin täälä Saima oli! Sen oikea nimi on Lilahe ja niillä se pistettiin Selmaksi! Matu ihastu Saimaan niin kovasti, ja koirakuume yllätti! :D no näin sai sitte Selmakin hyvän kodin siskonsa läheltä! 

Heti kun Selma oli saapunut kotiansa, niin mentiin Saiman kans kylään. Voi kyllä Saima oli mielissään siskostansa, mutta Selma oli vähä ihmeissään kun uus koti ja kaikki uutta! Mutta hyvät leikit ne sai aikaan ja yö nukuttuinki niin sikeästi ja kun kotia päästiin niin Saima paineli suoraa pehkuihin!







Ne oli kyllä niiiin sulosia! Tossa yllä olevassa kuvassa vasemmalla on siis Selma! Ja se on ihan meidän Alma-vainaan näkönen! Ihan saman näkönen! <3
Selma
Aika paljon niissä on samaa näköä! Mutta kyllä sieltä omansa erotti! Saimalla on paljon leveämmät kasvot ja muutenki paljon pallerompi, kävelee kun jääkarhu. Selma on taas vähä sirompi ja käveleekin sievemmin! :)
Sitten tultiin kotia ja kello oli jo aika paljon! Saima oli ihan uuvuksissa ja meni heti nukkumaan. Samoin oli tehny Selmaki! Saima oli sitä ennen kylässä Tildan luona, niin oli siitäkin jo vähä väsyksis:) ihania penikoita. Semmonen oli eilis-illan ylläri. (16.11.12 pe). 
Tänään (17.11.12 La) Selma tuli vuorostaan meille kylään ja madotin sen. Sekä ihana seropityttö Isla oli myös meillä! Josta tulee huomenna tekstiä ja kuvia! :) löydät Islan täältä: isla-koira.blogspot.com


Terveisin Ottis

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

KIITOS kommentista!