tiistai 13. marraskuuta 2012

12112012~Saima ja leikkikaverit: Tilda&Aimo

Saima kotiutunu kovaa kyyttiä ja leikkiny lapsukaisten kans, pihalla irti tuola juoksentelee ja rappusille tulee ovelle istumaa, kun sisälle haluaa! :) Tilda kävi eilen(maanantaina). Sitä Saima odottelikin ja voi että niillä oli taas kivaa. Sisäsiisteyskin alkaa pikkuhiljaa toteutua!
 Tämä Tilda on ollut Saimalle hyvä tuki tämmöseen arkeen tottumiseen! Tilda on jo niin tottunut tämmöseen "kievariin", jossa kokoajan on porukkaa, lapsia ja meteliä! Eikä Saimakaan tätä hässäkkää enää oudoksu. Reipas pikkunalle!




Eilen sitten Saiman "rauhanpaikka" siirrettiin alakertaan eteiseen ja se saa opetella nukkumaan sielä! Viimeyö meni hyvin, illalla se itse sinne kömpi ja tänään se on vähäväliä menny sinne huilaamaan. Se on sille semmonen paikka, missä se saa olla ihan yksin ja rauhas, kun siltä tuntuu.


Voi on se vaan niin suloinen jääkarhun penikka. Äitille pitäny tänään aamupäivän seuraa. Kyllä täälä siitä kovasti tykätään ja niin tyytyväisiä ollaan!

 Pauli-poika 7v, teki Saimalle tuon puusysteemin mikä näkyy oikeassa reunassa ylläolevassa kuvassa. Se om hyvä pureskelua varten, kun on niin tukeva. Saimalla onkin hyvä tapa, kun se ei ruukaa pureskella paikkoja. Luista kovasti tykkää ja tuosta puuhökkelöstä. Pauli-poika tänään aamun hoiteli Saimaa, kun olin töissä. Se oli tehnyt läksytkin tuossa häkin vieressä, kun oli tullut koulusta. Kyllä Saima niin noista lapsukaisista tykkää!
Saima on ihan rakastunut tuohon omaan kopperoonsa! Sielä karvanallensa kanssa välillä leikkii.
On se ihana, kun se pihalla touhuaa! Lehtiä kantaa ja juosee ympäri markkia! Tutkii joka kolon.





Tänään Saima tuli mun mukaan tuonne "hoitokoissun" Aimon luokse. Ja ne teki tuttavuutta ja hyvät leikkikaverit niistä tuli, vaikka Saimaraukka onkin kovin pieni. Aimokin osas varoen sen kans leikkiä. Saima ensin vähä oudoksu taas uutta paikkaa, mutta kohta se olikin jo kun kotonansa.






Leikkien jälkeen ne sitten levähti yhdessä. On tuo Saima vaan aikamoinen Veijari, kun se Aimoonkin ystävysty niin nopeasti! Ja Aimo kans on kyllä huippu, ku se osas olla vauvelin kans "ei niin rajusti". Hyvä pari!
Tämmöistä näinä päivinä!

Terveisin OTTIILIA

6 kommenttia:

  1. Voi kiitos että liityit lukijaksi!!
    Ja todella suloinen kultanen sulla liityin myös lukijaks!!:)

    VastaaPoista
  2. Kivoja kuvia! Sait minusta blogillesi uuden lukijan! :)

    VastaaPoista
  3. Mukava blogi täällä !! Liityin lukijaksi :)

    VastaaPoista

KIITOS kommentista!